Support na een burn-out of ander uitval
Om persoonlijk inzicht te krijgen bied ik als gecertificeerd lifeCoach een luisterend oor voor praktische en mentale ondersteuning bij je onderzoek hoe je weer in beweging kan en wil komen nadat je met een burn-out thuis kwam te zitten.

Vermoedelijk heb je al langere tijd een stresspatroon van denken en gedrag opgebouwd, roofbouw op jezelf gepleegd en vind je het lastig je grenzen te bewaken. Om uit die impasse te komen kan je ondersteuning gebruiken.
Op zo’n zeker moment ben je gebaat wat afstand te nemen en kan ik je begeleiden de vicieuze cirkel van deze uitputtingsslag te doorbreken.

Met wetenschappelijk gefundeerde en bewezen methoden kan ik je begeleiding bieden om je belemmerende patronen van denken en gedrag te gaan herkennen én te veranderen. Maar misschien heb je eerst hele andere stappen nodig om de stress te minimaliseren; maar dat kunnen we binnen een gesprek gaan inventariseren.

Op de fysieke weerstand te vergroten heb ik de mogelijkheid nu ook een Lymfe-drainagebehandeling en/of lymfetaping te bieden.

Volgens de methode Vodder bied ik een zachte massage met als doel de vochtdoorstroming te verbeteren. Vanuit het interstitium en via de lymfe- en bloedbanen worden overbodige/schadelijke stoffen afgevoerd naar de uitscheidingsorganen, hiermee worden stagnaties opgeheven, de immuniteit (weerstand)verhoogd en het hormonale stelsel geoptimaliseerd.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Stuur een mailbericht of bel 06 16788107
Wanneer ik niet kan opnemen spreek dan gerust een bericht in; ik reageer binnen 24uur.

Werkzaam volgens de gedragscodes van het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches - CEDEO erkend

Gecertificeerd bij School voor Coaching in Leiden
Sinds 2004 bekend met Vipassana-meditatietechniek
Bekend met diverse massagetechnieken, waaronder recentelijk ook gecertificeerd voor Manuele LymfeDrainage.